Veiksmīgas uzņēmējdarbības pamatā ir uzticami un kvalitatīvi sadarbības partneri. Arī mēs, Laukumi.lv, savus sadarbības partnerus izvēlamies īpaši un atlasām tikai labākos. Vēlamies Jūs iepazīstināt ar ļoti uzticamu un augstas kvalitātes sadarbības partneri - uzņēmumu FUX.

Kopš 1992. gada uzņēmums darbojas Polijas tirgū, sadarbojoties ar daudziem Polijas un ārvalstu rotaļu laukumu ražotājiem un izplatītājiem, pateicoties kuriem ir realizējuši vairāk nekā 2000 veiksmīgas investīcijas.

FUX nepārtraukti rūpējas par produkta augstāko kvalitāti un drošību, kā arī klientu lielais pieprasījums motivē uzņēmumu izstrādāt un piedāvāt aizvien jaunus produktus. 

Uzņēmuma sauklis ir: "Mēs pārdodam jūsu bērniem jautrību!"
     Augstākā kvalitāte
Metāla elementi ir izgatavoti no cinkota un pulverkrāsota tērauda vai nerūsējošā tērauda. Platformas ir pārklātas ar pulverkrāsu un ir izturīgas pret jebkādu nodilumu. Plastmasas detaļas ir izgatavotas no HDPE, ir izturīgas pret dažādiem laika apstākļiem un krāsotie LLDPE padara tos pilnīgi izturīgus pret laikapstākļu maiņu. Inovatīvā savienojumu sistēma ļauj attīstīt sistēmu ar papildu moduļiem.
     Pievilcība
Visaugstākā materiālu kvalitāte un labāko profesionāļu klātbūtne ir galvenā uzņēmuma veiksmes atslēga, kas padara to par vienu no pasaules vadošajiem rotaļu laukumu ražotājiem. FUX produkti ne tikai izskatās lieliski, bet arī kalpos ļoti ilgi. Pateicoties pastāvīgi uzlabotajiem dizainparaugiem, rotaļu laukumi ir absolūti unikāli.

Uzņēmuma FUX galvenais mērķis ir izveidot jūsu bērnam sapņu rotaļu laukumu, kas tiek sasniegts, pateicoties profesionālajai attieksmei un pakalpojumiem!
                


Arī Laukumi.lv jaunajā 2018./2019. gada sezonā priecēs ikvienu ar plašu, augstas kvalitātes rotaļu laukumu klāstu no FUX. Ienāc mūsu mājaslapā, iepazīsties un izvēlies jau tagad vislabāko no vislabākā!

Jūsu Laukumi.lv