Tik daudz iespēju vienā – daudzfunkcionālajā Multi fitness stacijā
Jau iepriekšējos rakstos mēs, Laukumi.lv, esam aprakstījuši to, cik āra vingrošana ir veselīga, patīkama un, protams, izdevīga. Turpinot šo tēmu, vēlamies pievērst uzmanību, cik daudz alternatīvu piedāvā āra trenažieri. Šoreiz plašāk apskatīsim daudzfunkcionālās Multi fitness stacijas no uzņēmuma InterAtletika.
Viena iekārta - vairāki sportisti
Āra trenažieri noteikti gūst aizvien lielāku popularitāti, taču daudziem radies iespaids, ka tie nav paredzēti iesācējiem, aizņem lielu platību un ir nelietderīgi. Tas noteikti ir tikai laika jautājums, kad trenēties ārā būs tikpat populāri kā sporta zālē. Laukumi.lv piedāvā Multi fitness stacijas, kas maina ierasto domāšanas veidu un pierāda, ka daudzfunkcionalitāte ir pieejama vienā iekārtā. Tie ir vienkārši un ērti lietojami. Neatkarīgi no paša izvēlētā sporta veida un vingrojuma pakāpes treniņa režīmu Jūs nosakāt pats: spēka, kardio vai izturības. To visu var izdarīt, nemainot trenažieri! Pietiek vienkārši apgriezties - un, lūk, jauna iespēja mainīt vingrinājumu!
Ko ietver Multi fitness stacija?
Multi fitness stacijas ir sakomplektētas no dažādiem trenažieriem, kā piemēram, pievilkšanās trenažiera, pakāpienu platformām, līdztekām, trenažieriem vēdera presei, muguras muskuļiem, vertikālas vingrošanas sienas, dažāda līmeņa pumpēšanās trenažiera, boksa maisa u.c. Lielākā daļa staciju ir viegli lietojamas kopā ar TRX. Izmantojot vienu staciju, ir iespējams organizēt grupu nodarbības, jo vienā stacijā vienlaicīgi var trenēties vairāki cilvēki. 
Uzticamība un stabilitāte
Elementi, kas veido trenažieri, ir testēti atsevišķi un visas sistēmas ietvaros. Augstas kvalitātes tērauds ir droša garantija ilgam ekspluatācijas laikam pat ikdienas lietošanas apstākļos. Aprīkojums ir piemērots dažāda svara un sagatavotības līmeņa sportistiem. Multi fitness stacija ir veidota tā, lai visprecīzāk pietuvotos cilvēka biomehānikai. Tāpēc gan iesācēji, gan profesionāļi var izvēlēties tādu slodzes līmeni, kas ir atbilstošs tieši viņiem. 


Mēs, Laukumi.lv, vēlamies popularizēt āra vingrošanu un veicināt pilsētās lielāku āra trenažieru pieejamību, tāpēc regulāri meklējam inovācijas un izdevīgākos risinājumus, lai apmierinātu katra klienta vēlmes. Šeit ir vērts pieminēt to, ka, rūpējoties par pilsētas iedzīvotāju labsajūtu, labiekārtojot parkus un būvējot sporta laukumus, pieaug arī īpašuma vērtība. Pilsētas, kuras rūpēsies par iedzīvotāju labsajūtu, pašas augs un attīstīsies, un arī cilvēki labprāt izvēlēsies dzīvot vietā, kur infrastruktūra attīstās. Mums ir prieks, ka āra vingrošanas popularitāte pieaug, un mēs ceram uz vēl lielāku augšupeju!