Kas ir gumijas mulča?

Gumijas mulča kopā ar saistvielu (līmi) kopā veido bezšuvju izturīgu drošības segumu, kam turpmāk nebūs nepieciešama īpaša kopšana. Izmantojot otrreizēji pārstrādātu produkutu, kas reiz nonācis atkritumu poligonos,  gumijas mulča palīdz samazināt mūsu globālo oglekļa dioksīda nospiedumu. 


Kādi ir ieguvumi?

Gumijas mulča ir triecienu absorbējoša, tas nozīmē, ka tā ir lieliski piemērota izmantošanai parkos un rotaļu laukumos, kur drošība ir pirmajā vietā. Bet drošība ir tikai sākums gumijas mulčas priekšrocībām!

  • Gumijas mulča pieejama dažādos krāsu toņos un toņu kombinācijās, kas ļauj pieskaņot segumu apkārtējai videi. Mūsdienās rotaļu laukums ir kas vairāk, kā tikai bērnu izklaides vieta. Pilsētām rotaļu laukums ir vizītkarte. Rūpes par jaunajām ģimenēm aicinās ikvienu vecāku dzīvot tādā pilsētā, kur viņu mazajiem bērniem būs iespēja iziet ārā  parotaļāties drošā vidē. Dizainējot rotaļu laukumu, ir iespējams izvēlēties, cik košu vai neitrālu jūs to vēlaties, pieskaņojot to apkārtējai arhitktūrai un videi. 
  • Forma pielāgojama klienta vajadzībām un vēlmēm. Gluži tāpat kā ar krāsu izvēli, tāpat arī forma ir svarīgs faktors, plānojot rotaļu laukumu, parku vai sporta laukumu, jo ne vienmēr klients vēlas regulāras formas rotaļu laukumu. Izvēloties lieto gumijas mulču, jūs jebkuru laukumu varat pielāgot apkārtējai videi, izveidot ainaviski pievilcīgu vai realizēt nestandarta idejas. 

  • Iepriekš nav nepieciešams veikt praktiski nekādus pamatnes sagatavošanas darbus, jo tas var tikt uzklāts gandrīz uz jebkura veida esošā seguma – zālājā, smiltīs, uz betona, asfalta u.c. Gumijas mulča iztur mainīgus laikapstākļus - ziemā gumijas mulča nesasalst vai vasarā īpaši nesakarst. Tā nepūst, nodrošinot ilgstošu, drošu rotaļu laukuma virsmu.

Kur gumijas mulču var izmanot?

Tas ir lielisks veids, kā pasargāt bērnu no savainojumiem publiskajos rotaļu laukumos. Izmantojot gumijas mulču, bērniem ir droša, izturīga virsma, uz kuras piezemēties, kad viņi paklūp, paslīd vai nokrīt. Eiropas Savienība paredz drošības standartus EN1176 un tajos ir skaidri minēts, kādam brīvās krišanas augstumam nepieciešams attiecīgs drošības segums. Gumijas mulča noteikti būs ļoti laba alternatīva lietajam gumijas segumam vai gumijas plāksnēm.

Gumijas mulča sporta laukumos vingrošanu darīs daudz patīkamāku un ērtāku. Ieklājot to sporta laukumā, kur ir āra trenažieri vai vingrošanas stacijas, sportot gribētājiem būs ērti un patīkami vingrot jebkādos laikapstākļos. 

Lietā gumijas mulča ir lielisks palīgs publiskajos parkos vai privātajos dārzos. Veido takas, izmanto apstādījumos un liec parkam izskatīties sakoptam bez papildus uzturēšanas. Mulča ir ūdens caurlaidīga, tāpēc lietus ūdens nevajadzīgi nekrāsies.


Kāpēc pie mums, Laukumi.lv?

Jo mums ir augstas kvalitātes, pārbaudīts un drošs lietā gumijas mulča segums!! Gumijas mulča ir labākais materiāls ar zemām apkopes izmaksām, “ieklājiet un aizmirstiet” uz ļoti ilgu laiku.