Turpinot rakstu sēriju par Laukumi.lv plašo piedāvājumu, turpināsim izzināt arī mūsu uzticamos sadarbības partnerus un to kāpēc tieši viņi ir labākie , un kāpēc tieši viņu produkciju piedāvājam mēs. Šoreiz ceļosim uz Poliju un iepazīsimies labāk ar mūsu ilgo un uzticamo partneri Vinci Group, kuru interesantais un krāsainais piedāvājums ir sastopams pie mums un ir ļoti pieprasīts ne tikai Polijā, bet arī Latvijā.

Vinci Group ir uzņēmums, kas tika izveidots, lai sniegtu prieku un darītu laimīgu ikvienu bērnu visā pasaulē. Visaugstākā kvalitāte un izcils dizains ir tas, ar ko Vinci piesaista klientus no visas pasaules.

Rotaļlaukums ir ne tikai vieta, kur bērni var pavadīt neaizmirstamus bērnības brīžus, bet tā ir labākā vieta, kur bērni var attīstīt un ļaut savai iztēlei brīvību, iegūt jaunus draugus un fiziski attīstīt sevi. Jebkurš Vinci radītais produkts ir radīts tā, lai iederētos jebkurā ainavā un piesaistītu ikvienu to lietotāju un garāmgājēju.

Vinci lepojas, ka ir viens no visstraujāk augošajiem uzņēmumi, kuru ražošanas apjoms ir pieaudzis par 230% pēdējo 3 gadu laikā. Vinci ir labi pazīstams jau vairāka kā 42 valstīs un skaits tikai aug. Katru gadu uzņēmums savu klāstu papildina ar 50-70 jaunām rotaļu laukumu iekārtām, ko piedāvā saviem klientiem. Radot rotaļu laukumu iekārtas uzņēmums galvenokārt koncentrējas uz izcilu kvalitāti un dizainu, galveno uzmanību īpaši pievēršot bērnu drošībai.

Kā arī katrs produkts tiek rūpīgi pārbaudīts visos tā ražošanas posmos, lai izietu kvalitātes kontroli un nodrošinātu klientiem rotaļu laukumu iekārtas, kas ražotas saskaņā ar pieņemtajām normām un direktīvām, kā EN1176 drošības standartiem.

Ienāc Laukumi.lv un iepazīsties ar šīm kvalitatīvajām un skaistajām bērnu rotaļu laukumu iekārtām! Kas zina, varbūt arī Jūsu parkā vai bērnudārza laukumā stāvēs tieši šie rotaļu laukumi!