Šķēršļu takas 

Ja dzirdam vārdu savienojumu rotaļu laukums, tad noteikti uzreiz pirmās asociācijas ir ar šūpolēm, slidkalniņu un smilšu kasti, ne tā? Vairs nē! Mēs apgāzīsim stereotipus, kas sastopami it visur, pat rotaļu laukumos!

Tagad rotaļu laukumi ir kas interesantāks un vilinošāks! 

Iepazīsties ar šķēršļu takām bērniem, kas aizstās ikvienu laukumu un sniegs tik plašas izklaides iespējas kādas vēl nav redzētas. 

Laukumi.lv piedāvā gan koka, gan tērauda šķēršļu takas bērniem un jauniešiem. Šķēršļus takas paver dažādas iespējas- rāpšanos, līšanu, karāšanos, klinšu kāpšanu un citas. Tās aprīkotas ar dažādiem rāpšanās tīkliem, šķēršļiem kā arī sporta elementiem. Šīs šķēršļu takas var tikt izmantotas arī kā trenažieri. 

Wooden jeb koka šķēršļu takas sastāv no apstrādātiem un laminētiem priedes koka elementiem. Statņu augšējās daļas ir aizsargātas ar polipropilēnu un nosegtas ar gumijas vāciņiem. Pamati ir izgatavoti no metāla, lai aizsargātu koku no tiešas saskarsmes ar zemi, tādējādi novēršot iespēju pūt un nodrošinot ilgāku izturību. Visas nerūsējošā tērauda skrūvju vietas pārklātas ar krāsainām plastmasas uzlikām. Tērauda troses ir pārklātas ar polipropilēnu un savienotas ar augstas izturības plastmasas elementiem. Margas un stieņi izgatavoti no nerūsējošā tērauda. Visas šķēršļu takas detaļas veidotas tā, lai maksimāli novērstu lietotāja savainošanās risku un būtu pilnībā drošas ikvienam tās lietotājam.

Savukārt Vertigo sērija jeb Metāla šķēršļu takas sastāv no elementiem, kas ir izgatavoti no cinkota un pulverkrāsota tērauda vai nerūsējošā tērauda. Platformas ir pārklātas ar pulverkrāsu un ir izturīgas pret jebkādu nodilumu. Plastmasas detaļas ir izgatavotas no HDPE, ir izturīgas pret dažādiem laika apstākļi un pret jebkādu krāsas maiņu. Visas nerūsējošā tērauda skrūvju vietas pārklātas ar krāsainām plastmasas uzlikām. Arī šīs šķēršļu takas veidotas tā, lai maksimāli novērstu lietotāja savainošanās risku un būtu pilnībā drošas ikvienam tās lietotājam. Visas šķēršļu takas ir sertificētas.

Bērnu laukumiem nav jābūt garlaicīgiem, tāpēc iesākam nebaidīties izmēģināt, ko jaunu un unikālu! Iepazīsties ar šķēršļu takām un iepriecini bērnus jau tagad ar ko neredzētu un nebijušu. Lauzīsim stereotipus kopā un ieviesīsim daudzveidību bērnu rotaļu laukumos!

Jūsu Laukumi.lv